Sztanó "kram" Márkó

Grafikus, Videóvágó

Grafikus
Vágó
WIN_20210612_13_25_52_Pro_2

Aka kram

Sztanó MárkÓ

Social media

Rólam

Sziasztok!

Sztanó Márkó vagyok, 18 éves gimnáziumi tanuló. A Rocket League-t 2016 tavaszában ismertem meg és azóta is szinte napi szinten játszok vele, mivel egy nagyon egyedi és különleges játéknak tartom.

Kezdőként jelentkeztem pár magyar versenyre, de nem jártam nagy sikerrel. 2020 elején azonban a RocketMania 3v3 bajnokságának másodosztályába meghirdetett selejtezőre jelentkeztem csapatommal, ahova sikerült veretlenül bejutnunk, viszont a bajnokság elmaradt.

Ekkor jött azonban a bejelentés, hogy a Hungarian Open megrendezésre kerül. A társaimmal ide is jelentkeztünk és bár nagyon nehezen, de sikerült bejutnunk, majd megosztott 5. helyet szereznünk.

A szezon végén kerestem fel a szervezőket, mivel úgy gondoltam, tudok nekik segíteni grafikai munkákban. Így kerültem be a Hungarian Rocket League Tournaments szervezői csapatába, ahol azóta nem csak grafikákkal, hanem különböző videók vágásával is foglalkozom.

Bár nem olyan rég vagyok a csapat tagja, már most látom, hogy hatalmas fejlődésen ment keresztül a magyar RL e-sport és kíváncsian várom, hogy hova jut el a jövőben!

kram

Rólam